PENTHOUSE IN GUARDAMAR

Complete renovation and interior design of a penthouse
NAYA Ático en Guardamar
NAYA Ático en Guardamar
NAYA Ático en Guardamar
NAYA Ático en Guardamar
NAYA Ático en Guardamar
NAYA Ático en Guardamar
NAYA Ático en Guardamar
NAYA Ático en Guardamar
NAYA Ático en Guardamar
NAYA Ático en Guardamar
NAYA Ático en Guardamar
NAYA Ático en Guardamar
NAYA Ático en Guardamar

PENTHOUSE IN GUARDAMAR

Complete renovation and interior design of a penthouse

The owners, a couple and a dog, after living for some years in a single-family home, were looking for a spacious, bright flat with outdoor space.

At first they didn’t think about a complete renovation, but rather a facelift and the removal of some walls to achieve a unified day area.

Finally, we designed a complete new layout, eliminating corridors and dead angles, creating a bright, open-plan day area.

We also designed a sinuous central core clad in flexible wooden panels that gives personality and identity to the house and hides the wet rooms and leads to a more private area.

With this project we managed to break with traditional compartmentalisation and create spaces of interest, designed for day-to-day comfort.

Client
Private

Location
Guardamar del Segura

Use
Residential

Area
105,60 m² + 26,23 m²

Related projects